Gouden Schaar

Omdat uw vrije tijd een schoon goed is

Gouden Schaar bannen website

Informatie

De Gouden schaar is al meer dan 25 jaar een begrip in Nederland op het gebied van kledingreparatie. Met vestigingen door heel het land kunnen wij u overal van dienst zijn. Online bieden wij, naast kledingreparatie, ook stomerijservice en schoenreparatie aan. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de thuisservice, deze service wordt in een aantal woongebieden aangeboden. Bekijk of uw wijk hier ook onder valt en vindt meer informatie over de thuisservice.

Prijslijst
De prijzen van al de stomerijservice, schoenreparatie en kledingreparatie kunt u vinden in het menu onder prijzen en vervolgens de service van uw keuze. Alle prijzen zijn vrijwel gelijk aan de prijs die u in de winkel betaalt en op basis van concurrerende prijsstelling. U betaalt bij ons nooit te veel voor een uitstekende kwaliteit.

Werken bij Gouden Schaar
Er zijn verschillende mogelijkheden om te werken voor Gouden Schaar. Zo zijn wij altijd op zoek naar coupeuses die kwaliteitswerk afleveren. Bent u meer van het ondernemen en wilt u graag zelf een Gouden Schaar vestiging opzetten? Wordt franchisenemer en draag de goede naam voort.

Gouden Schaar | Omdat uw vrije tijd een schoon goed is.
©2013